Jdi na obsah Jdi na menu

Roláda plněná šlehačkou

8. 5. 2011

 Ingredience: 5 vajec, 10 dkg cukru, 2 dkg kakaa, 1/4 l šlehačky, strouhanka

Postup: Cukr, žloutky, kakao, ušleháme, přidáme tuhý sníh a lžíci strouhanky, pomalu nalejeme na plech, který jsme vyložili alobalem, pomazali tukem, posipali moukou. Pečeme asi 15 minut. Mezi tí  ušleháme tuhou šlehačku. Když je roláda upečená, opatrně sundáme z plechu a necháme vychladnout. Potřememe plehačkou a pomocí alobalu zarolujeme. Cukrujeme nebo                                                             poleje100_2666.jpgme čokoládou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Janička - Rolování rolády

27. 5. 2011 21:09

Barčo, roládka vypadá báječně. Jen to rolování dá trochu problém. Jestli chceš, stahni si foto rolování rolád z mých stránek: http://rucnipracehk.blog.cz/1104/rolada-piskotova-cokoladova
Docela podrobně jsem to tam nafotila.
Vidím, že plníš stránečky dalšími super receptíky. Už se chystám prohlédnout Tiramisu.